September 2015 zuingere CV ketel verplicht

Europa is altijd bezig met het verminderen van de uitstoot. Energie is een groot punt op de agenda bij Europa. Daarom heeft de EU vanaf 2015 zuinigere CV ketels verplicht gesteld. Deze ketels worden ook wel HR ketels of condensatieketel genoemd. Ze hebben een veel hoger rendement dan reguliere ketels en zorgen dan ook voor goede resultaten.

co2 uitstootZe stoten minder CO2 uit, en kunnen u veel geld besparen. Europa heeft natuurlijk veel regeltjes, maar dit is een regel waar we met zijn allen ook daadwerkelijk iets aan hebben. Het heeft natuurlijk ook een positief effect op de economie wanneer ketels worden vervangen.

Als u dus nog een oude ketel heeft, of een stookolie ketel is deze binnenkort aan vervanging toe. Het zal u per jaar ook veel geld gaan besparen. Een flinke besparing is dus te realiseren op deze manier, en dit zult u in uw portemonnee gaan voelen. Dat moge duidelijk zijn. Uiteraard draagt u bij aan minder uitstoot van CO2. Daarnaast wordt er minder gebruikt gemaakt van fossiele brandstoffen zoals aardgas. Een nieuwe Condensatieketel biedt dus veel voordelen op dit gebied.

Heeft u nog een oude ketel? Zorg dan zo snel mogelijk voor een nieuw model waarmee u kunt gaan besparen. Er zullen in deze periode veel aanbieden zijn van de diverse aanbiedingen.