Die CV ketel moet u ECHT vervangen worden

Het isoleren van uw woning is een goede stap om minder energie te verbruiken. Met een goede isolatie, heeft u namelijk minder warmte nodig in huis. De CV ketel hoeft zo minder hard te werken, omdat veel van de warmte gewoon in huis blijft. Wanneer u gaat isoleren, kunt u direct ook kiezen voor een nieuwe CV ketel. Bijvoorbeeld een Nefit of een Vaillant ketel.

Meer over Nefit kunt u lezen op: http://www.nefit.nl/

Mogelijkheden en besparingen

bespaar geld met cv ketelZeer goede ketels van kwaliteit, welke ervoor zorgen dat u minder energie nodig heeft. Zeker in combinatie met de isolatie van uw woning kunt hiermee veel kosten besparen. Het installatiebedrijf heeft diverse mogelijkheden, ook als u het geld voor de nieuwe CV ketel momenteel nog niet beschikbaar heeft. U kunt kiezen voor een financiering welke gemakkelijk per maand kan worden afbetaald. Zo maakt u gebruik van minder energie (en bespaart kosten) en hoeft niet in 1 keer het bedrag op te hoesten. Een interessante regelen voor veel mensen, zeker in deze tijd. Dus als uw ketel al wat ouder is, laat hem dan vervangen.

Welk model heb ik nodig?

Wilt u een goede ketel laten plaatsen? Informeer dan naar de diverse modellen. Vaak zijn er van 1 type diverse modellen. Bijvoorbeeld de C4 of C5. Hoe hoger dit getal, hoe groter de capaciteit van de ketel. Gemiddelde woningen zullen een C4 of C5 ketel nodig hebben. Is uw huis veel groter, dan is het zaak om eens wat informatie en advies in te winnen alvorens de ketel te bestellen. U kunt hier uiteraard contact over opnemen.